S Party Mix Pro zábava nikdy nekončí!

S Party Mix Pro zábava nikdy nekončí!

S Party Mix Pro zábava nikdy nekončí!
Už si niekedy premýšľal o tom, že práve ty sa staneš budúcou DJskou superstar? Teraz je ten správny čas zistiť to! Predstavujeme Party Mix Pro, jedinečný all-in-one DJ kontrolér, ako stvorený pre hranie doma, na záhrade, na pláži alebo na grilovačke pri západe slnka. Party Mix Pro je zaručený spôsob ako oživiť najbližšiu párty s priateľmi, s ľahko použiteľnými ovládacími prvkami, ultra prenosným designom, bohatým zvukom a zabudovanou svetelnou show, ktorá reaguje podľa rytmu hudby. Zmeň akýkoľvek priestor na párty, so zárukou nezabudnuteľného zážitku s Party Mix Pro!

Všetko čo potrebuješ
Party Mix Pro je ideálne all-in-one riešenie pre DJa, ktoré zmení váš štandardný zoznam skladieb na plnohodnotný DJ set s výkonným reproduktorom, synchronizovanými svetlami a plnohodnotným DJ kontrolérom. Okamžite pripojte svoje obľúbené zariadenie (iPhone, iPad, iPod touch alebo prenosný počítač) a nainštalujte priložený softvér a párty može začať! Buď plne mobilný DJ. Party Mix Pro obsahuje teleskopickú rukoväť a kolieska, takže si ho môžete so sebou vziať kdekoľvek a kamkoľvek idete!

 

Vytvor dokonalý mix
Ovládni naplno tvoje  playlisty, mixuj a vytvor dokonalú párty náladu s týmto výkonným 2-kanálovým DJ kontrolérom. Okrem dvoch  deckov a crossfaderu na premiešanie / skrečovanie hudby, Ti ponúka aj dvojpásmový ekvalizér pre výšky a basy pre každý kanál, ovládanie  hlavnej hlasitosti. Jednoducho pripoj slúchadlá pre perfektný odpocluch nasledujúcej skladby. Potrebuješ aj hovoriť  do mikrofónu? Žiadny problém, stačí ho pripojiť cez mikrofónny vstup (mikrofón nie je súčasťou dodávky) - akékoľvek tvoje požiadavky na DJing, nie sú problém veď máš na to Numark!

Bezproblémová konektivita
Streamovanie  hudby z prenosných zariadení by nemalo byť nikdy trápením! S Party Mix Pro môžeš bez problémov pripojiť tvoj tablet, smartfón a ďalšie zariadenia cez Bluetooth. Jednoducho zpáruj zariadenie a vychutnaj si tvoj aktuálny zoznam obľúbených skladieb do neskorej noci. Bez Bluetooth? Žiaden problém? Party Mix Pro obsahuje aj aux vstup (3,5mm Jack), ideálny pre zariadenia iné ako Bluetooth, vrátane prehrávačov CD, kazetových prehrávačov atď. Môžeš dokonca prepojiť Party Mix Pro s iným soundsystémom prostredníctvom pohodlne umiestneného výstupu Link, a tak si užiť počúvanie tvojej obľúbenej hudby ešte viac.

Mixuj ako profesionálny DJ!
Zamiluješ si všetky profesionálne DJ funkcie, ktoré ti ponúka Party Mix Pro. Každý deck je vybavený štyrmi ľahko dostupnými padmi, ktoré sa dajú použiť na nastavenie Cue bodov, slučkovanie, zvukové efekty a zabudovaného sampleru! Čokoľvek si vyžaduje tvoje mixovanie môžeš mať istotu, že s Party Mix Pro máš všetko potrebné.

Oslnivá svetelná show
Urob tvoju ďalšiu párty nezabudnuteľnou! Vyber si zo 16 rôznych režimov osvetlenia a sleduj vstavanú svetelnú show, synchronizovanú s hudbou, ktorá bliká cez mriežku reproduktora. Nedovoľ, aby tvoja ďaľšia párty bola len jednou z mnohých obyčajných párty. S Party Mix Pro vytvorenie perfektného jemného osvetlenia alebo dynamickej svetelnej show nemôže byť jednoduchšie! Programové vybavenie U nás v Numark-u, presne vieme, aké nástroje potrebuješ pre dokonalú DJskú show! Preto súčasťou Party Mix Pro je aj softvér Virtual DJ LE na mixovanie skladieb z tvojho Mac alebo PC laptopu, alebo možeš pripojiť tvoje iOS zariadenia s aplikáciou DJ Player Pro. Tak na čo čakáš? Či už chceš vstúpiť do sveta DJingu, alebo iba hľadáš niečo špeciálne pre tvoju ďalšiu párty - riešením je Party Mix Pro!

 

Technická špecifikácia       

Pripojenia 1x  mikrofónový vstup 6.35mm jack
1x  aux vstup 3.5mm stereo jack
1x slúchadlový výstup 3.5mm stereo jack
1x linkový výstup 3.5mm  stereo jack
1x USB nabíjací konektor
1x USB typ B, pre pripojenie počítača
1x IEC AC napájací konektor
Výstupný výkon 80W (v špičke)
Výškový reproduktor 3-palcový (76mm)
Basový reproduktor 8-palcový (203mm)
Bluetooth Profil A2DP
Dosah do 30m
Frekvenčné pásmo 2402-2480 MHz
RF výkon Class 1: Software Default 8dBm, Standard 8dBm
Class 2: Standard -6 - +4 dBm
Výdrž batérie Do 10 hodín pri plne nabitej batérii
Nabíjací port USB; +5 V, 1 A
Firmware verzia 1.0
Napájanie Vstup 100-240 VAC, 50/60 Hz
Príkon 80 W
Rozmery 381 x 329 x 460mm
Hmotnosť 12.5kg

 

Cieľová skupina
Numark Party Mix Pro je prioritne určený pre začínajúcich amatérskych DJov, ktorí si chú zlepšiť ich DJské zručnosti so zábavným all-in-one riešením. Vďaka ovládacím prvkom, bezproblémovej integrácii s platformami na báze notebookov a iOS zariadení a elektrizujúcou svetelnou show, je Numark Party Mix Pro dokonalým pre nádejných DJov, aby si  zlepšili svojui techniku a mixovacie schopnosti.