Nástupca NS6 je tu. Poctivý 4-kanálový kontrolér NS6II pre Serato DJ!

Nástupca NS6 je tu. Poctivý 4-kanálový kontrolér NS6II pre Serato DJ!

Novinka má oproti staršej verzii 2 displeje, 2 USB porty pre zapojenie 2 PC súčasne, kde môžu mixovať dvaja DJi naraz. Konzola vie slúžiť aj ako samostatný mixpult, ku ktorému môžete zapojiť ďalšie externé zariadenia ako gramofóny, či prehrávače.

Duálny USB výstup pre Hand-Off DJing 

Funkcia dvojitého USB, priniesla možnosť ovládať dva notebooky naraz každý so samostatným pripojením k Serato DJ.  Dnes je už celkom bežné, že dobrá párty potrebuje dynamiku, ktorú zabezpečuje nie jeden, ale hneď niekoľko DJov. Každý z nich má možnosť pripraviť si svoje účinkovanie na spoločnom stage a plynulo striedať svojho skvelého kolegu ešte skvelejším výkonom. Ako to teda funguje? Jednoducho prepnutím prepínača môžete vy a váš partner DJ prepínať medzi dvoma počítačmi a hrať súčasne medzi štyrmi kanálmi. 

Vstavaný Hi Res displej

Vizuálna komunikácia s davom je kľúčom k úspechu každého eventu. Váš kontakt s obecenstvom teraz ešte máte možnosť znásobiť tým, že obmedzíte plytvanie časom surfovaním na vašom počítači a všetky potrebné nastavenia vyriešite pomocou zabudovaných plnofarebných 2-palcových displejov s vysokým rozlíšením. Na displeji nájdete BPM, polohu taniera, zostávajúci čas,  nastavenie rozstupov i zámok klávesnice. Tieto informácie, sú dôležité pre zameranie  pozornosti na vašich fanúšikov, ale aj  možnosťou plne sa sústrediť na váš výkon. Vaše pocity z diania na parkete budú odrazom pri výbere ďalšej skladby vo vašom zozname playlistov a to všetko bez toho, aby ste sa museli pozrieť do notebooku.

Nezávislý mixér

Okrem dvojitého USB výstupu je NS6II samostatným 4kanálovým mixérom na pripojenie gramofónov a externých mediálnych zariadení. Môžete pripojiť dve zvukové zariadenia na vstupy RCA / phono a prepínať medzi nimi.   

Dotykové kapacitné frekvenčné gombíky (technológia exkluzívne využívaná firmou Numark) s jednoduchým nastavením dotyku v strednej, nízkej a vysokej frekvencii počas miešania pre dokonalý tón. Vďaka svojim obvodom audiophile-grade NS6II poskytuje bezchybnú kvalitu zvuku 24 bitov.

Ovládacie pady 

Gumové MPC ovládacie pady umožňujú rýchly prístup k živému signálu, vytváraniu automatických slučiek, sampleru s prednastavenými vzorkmi, režimu manuálnej slučky či slice efektu. Každá funkcia sa zdvojnásobuje pomocou subfunkcií, ktoré vám umožnia prístup k celkom 16 padom citlivým na rýchlosť.

Hot Cue - Možnosť nastavenia si 8 bodov v rámci vášho DJ softvéru. Sekundárna funkcia (dvakrát kliknite na tlačidlo) umožňuje režim Hot Cue + okamžitý automatický cyklus

Auto / Roll - Jedným stlačením tohto tlačidla vstúpite do režimu automatického cyklu (tj 16 barov, 8 bar atď.). Sekundárna funkcia (dvakrát kliknite na tlačidlo) umožňuje skákanie pri rytme po zapnutí automatického cyklu pomocou parametrových tlačidiel

Režim slučky - aktivujte režim manuálnej slučky a akékoľvek uložené slučky. Sekundárna funkcia (dvakrát kliknite na tlačidlo) umožňuje druhú časť sekcie Ručné / Uložené slučky

8 padový sampler - načítajte vlastné zvukové vzorky, ako sú štítky a kvapky (citlivé na rýchlosť). Sekundárna funkcia (dvakrát kliknite na tlačidlo) umožňuje rýchlosť citlivých podložiek v režime vzorkovania

Slicer - Keď sa skladba prehráva, pad bude sledovať rytmus a keď sa  podložka zapojí (rytmicky), beat bude koktať na každý parameter. Sekundárna funkcia (dvakrát kliknite na tlačidlo) zmení krájadlo na slučku, keď je podložka dočasne zaistená.

Pitch Fader

Fader s rozstupom 100 mm vám poskytuje plnú kontrolu pri plynulom mixovaní vašich skladieb v rámci 4 kanálov. Na zabudovanom displeji je možné monitorovať BPM (počet úderov za minútu) hrajúcich trackov bez toho, aby ste sa pozreli na notebook. Fader s plynulým dlhým rozstupom je citlivý na každé klepnutie.

Softvér

NS6II spola všetko, čo musíte urobiť, je zapojiť a hrať. NS6II má tiež možnosť aktualizácie v Serato DJ pre rozšírenie DVS. Rozšírenie DVS umožňuje pripojiť externé gramofóny pre časovo kódovanú vinylovú kontrolu. 

 


Štýl ovládača: DJ ovládač s audio rozhraním
Počet deckov: 4-decky
Kanály: 4-kanálové
Jog Kolečka: 2 x 6 "Jog kolesá
Obrazovka: 2 x 2 "farebné LCD do kolies
Fadery: 4 x hlasitosť, 2 x Tempo
Crossfader: ťahané
Podložky: 16 x výkonnostné podložky citlivé na rýchlosť
Iné ovládače: 2 x dotykové prúžky
Vstupy mikrofónu: 2 x 1/4 "
Vstupy: 2 x Dual RCA Stereo (linka / phono)
Výstupy: 2 x XLR, 1 x dvojité RCA stereo (stojan), 1 x dvojité RCA stereo (master)
USB: 2 x typ B
Slúchadlá: 1 x 1/8 ", 1 x 1/4"
Audio rozhranie: 24-bitové / 44,1 kHz
Samostatný režim: Áno
Softvér: Serato DJ Pro
Kompatibilita: rozšírenie DVS
OS Požiadavky -

Mac: OS X 10.9 alebo novší
PC: Windows 7 SP1 alebo novší
Napájanie: napájanie 12V DC
Výška: 2,57 "
Šírka: 22,38 "
Hĺbka: 13,76 "
Hmotnosť: 9,2 libry.